The Body Shop Macedonia

Dhurata për Çifte

Le të bisedojmë ide dhuratash për çifte, për palën tuaj të preferuar të zogjve të dashurisë. Pavarësisht nëse janë banorë të banjës ose preferojnë pak përkëdhelje në shtëpi, zgjedhja jonë e kuruar e dhuratave do të plotësojë çdo kërkesë, për ta. Nëse ata janë një çift personi të fiksuar me punën, vajrat tanë të masazhit janë detyrim. Ne rekomandojmë Spa Of The World™ French Lavender Massage Oil me aromën e tij super relaksuese dhe ndjesinë e butë. Dhurata për çiftet që duan të kënaqen? Lërini të zhyten në Spa of the World™ Egyptian Milk & Honey Bath. Çiftet që përkëdhelen së bashku…

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.