The Body Shop Macedonia

Списокот е подготвен – знаете кого сакате да покриете со подароци и знаете дека сакате подароци од 1000 до 1500 ден. Не барајте повеќе, ние сме тука да ги поврземе точките за подароци за нега на тело и кожа по вашата цена. Тик-так, тик-так. Добијте ги сите чувства на Клеопатра, преполни со пилинзи богати со небесни мириси. Или пак нека нешто полуксузно гел за туширање подготвен за пилинг. Запомнете, дури и оние за кои тешко се купуваат подароци ќе ги пофалат вашите кога ќе ги запознате со ВИП чувството на нашите икони Путери за Тело. Прославете некоја божица од секојдневието и купувајте подароци сега од 1000 до 1500 ден.

Showing all 9 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.