The Body Shop Macedonia

Дхурата Мејкап-и

Не можете да погрешите многу со поклоните за шминка, или најмалку нашата издание на поклони за шминка не ви дозволува! За пријателка што многу ја сакате, нашите глосови за усни Color Crush имаат своите имиња. И зошто да не додадеме еден од нашите производи за нега на усните: ипскаф за љубител на него или нашата Богатата Балсам за Нега на Усните. Квалитетните четки за шминка се одличен поклон за професионален шминкаџија. Нашите мали четки за шминка Mini Makeup се одличен додаток за секоја чанта за шминка. Купувате за блесок? Испробајте го нашиот портокалов бронзан порошок Coconut Bronze Glistening Glow Powder. За љубителите на трепавиците, нашиот дијапазон на маскари ќе ги задоволи вашите барања.

Showing all 2 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.