The Body Shop Macedonia

Еве едно сериозно прашање – дали сè уште се мислите за совршениот подарок за вашата омилена личност? Слободно одберете нешто од нашите производи во зависност од потребите. Што мислите дека најмногу ќе им одговара на вашите сакани? Уживањe во топла када со нашите супер специјални комплети за капење или можеби ќе им се допадне миризлив сет за нега на тело? Погледнете ги сетовите со подароци инспирирани од природата и одберете го вашиот омилен.

Showing 1–20 of 42 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.