The Body Shop Macedonia

Следете го вашето сетило за мирис. Без разлика дали сте наклонети кон топли и зачинети, или сакате да флертувате со цветни мириси, имаме разновидност за да ги задоволиме сите желби, за сите вкусови. Проверете ја нашата иконска линија White Musk® за сладок и сензуален мирис. Најдете го мирисот што ве прави среќни со парфем и тоалетна вода. Препуштете се на облак од магла додека излегувате од вратата.

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.