The Body Shop Macedonia

Исто како и наоѓањето на вистинската нијанса на пудрата за лице, изборот на мирис може да биде незгодна работа. Ако барате женски мирис за посебна личност во вашиот живот, ова може да биде навистина тешко. Во нашата палета на женски парфеми, можете да го најдете вистинскиот мирис за секого. Ако барате цветен мирис, изберете го нашиот White Musk® или Musk® Rose Japanese Cherry Blossom. Стаклените шишиња со убав, ретро стил се секогаш добра идеја. И нашата икона White Musk® Eau de Parfum е мирис кој гарантирано ќе ве задоволи. А доколку го сакате за подарок, без разлика на нејзиниот стил, тука ќе го најдете новиот мирис за неа.

Showing 1–20 of 24 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.