The Body Shop Macedonia

Како да го пронајдете вистинскиот мирис за него? Само оној што ќе оди со неговиот стил. Каков тип на маж да е, имаме мириси за него кои ќе ги обожава. Нашата колекција парфеми вклучува мириси за него од иконската колекција White Musk®: White Musk® за мажи. Истиот благ мирис, но збогатен со ноти на лаванда, здравец, мошус и сандалово дрво. За оние кои претпочитаат ноти од цитрус, пробајте ги нашите колекции Arber или Kistna. Ако топлиот и зачинет мирис повеќе му се допаѓа, пробајте ја нашата Activist™ Тоалетна вода. Почестете го со нов мирис.

Showing all 5 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.