The Body Shop Macedonia

Што е спреј за тело? Едноставно кажано, тоа е полесен, поблаг мирис на телото. Сфатете ги како воздушеста верзија на парфем или тоалетна вода. Добра вест? Создадовме избор на спрејови за тело од вашите омилени колекции: Moringa, Mango и White Musk®. Не заборавајте на нашиот Coconut Body Mist – спреј за тело со свеж кокос. Тоа е следното најдобро нешто по одморот на на тропски остров. Подарете си освежувачки миризлив облак на среќа.

Showing all 9 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.