The Body Shop Macedonia

Eau De Parfum

Што точно е Eau de Parfum? Тоа е парфем со малку поголема концентрација на есенцијални масла. Тоа е благ, концентриран мирис од кој не можете да се насладите!. Нашата колекција на Eaux de Parfum вклучува мириси од омилената линија: White Musk®. Испробајте го Eau de Parfum White Musk® – тоа е лесен, сензуален мирис со цветни ноти и голема трајност. Побарајте го во вашата чанта за повторно нанесување низ целиот ден. Купете ги нашите мали и практични шишенца.

Прикажан е еден резултат

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.