The Body Shop Macedonia

Choice

Изразете како се чувствувате секој ден со нашата нова колекција на вегански, моќни и примамливи мириси. Произведени да го променат Вашето расположение. Без разлика дали се чувствувате среќни, опуштени, слободни, живи или бунтовни, канализирајте ја вашата единствена енергија преку мирисот. Сите пет мириси доаѓаат со Тоалетна Вода, Магла за Тело, Гел за Туширање и Крем за Тело, за да можете да користите еден или да ги нанесувате еден по друг.

Showing all 13 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.