The Body Shop Macedonia

Од петте сетила, мирисот е најпознат по тоа што ги враќа спомените на површина. Како оние носталгични спомени од магливите летни денови, вашиот мирис е нешто многу лично што може целосно да го промени начинот на кој се чувствувате за себе. Нашиот женски мирис го вклучува White Musk®, оригиналниот и многу омилен мошус Cruelty-Free кој остава цветен мирис на вашата кожа. Достапен како тоалетна вода, магла за мириси, дезодоранс итн. (вклучувајќи го и нашиот мирис White Musk® за мажи). Сега кога е пронајден вашиот личен мирис, време е и вашиот дом да мириса слатко. Нашата колекција на домашни мириси вклучува дифузери за трска и есенцијални масла за употреба со Soapstone Oil Burner. Изберете од мирисите како солена карамела и ванила или дајте му на вашиот дом свеж, зелен мирис на босилек и мајчина душица.

Showing 1–20 of 44 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.