The Body Shop Macedonia

Не разбираме, годините на адолесценцијата се напрегнати. Хормонските промени, притисокот од испитите, љубовните интереси…се сите звучат познато? Не додавајте го проблемот со кожата на листата, ние се грижиме и за кожата на адолесцентите. Нашата линија на производи за нега на кожата на адолесцентите помага во третманот на непожелните акни. Нашата иконична линија на производи за нега на кожата Tea Tree треба да биде дел од секоја рутина за нега на кожата на адолесцентите. Барајте ги нашите зелени боци од милост. Ако барате малку љубов за усните, пробајте ги нашите балсами за усни Lip Juicers со овошје, тие се балсами кои ја зголемуваат хидратацијата и се лесно нанесуваат за мек и гладок финал. Вземете го тоа. Каде и да одите. И бидејќи секој ден треба да биде добар ден за косата, пробајте ја нашата Маска со Вистински Хранливи Банани за коса, за да ја храните косата и да изгледаат хранливо.

Прикажан е еден резултат

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.