The Body Shop Macedonia

Опуштете се… Вашата потрага по производи за веганска нега на кожата, завршува тука и сега. Имаме многу веган производи за нега на кожа кои ќе работат за вашата рутина (и свест!). Прифатете го веганството еден по еден производ.. Нашата линија Edelweiss™ е веган и нашиот дневен серум Edelweiss™ ќе ја заштити вашата кожа од сите надворешни загадувачи, таа ќе биде светла, нежна и еластична. Веган чистач? Ние го имаме и тоа. Погледнете ја нашата линија Camomile, како што се маслениот чистач со камилица и путер за отстранување на шминка кои ќе ги извадат нечистотиите од вашето лице со леснотија.

Showing all 2 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.