The Body Shop Macedonia

Првиот чекор за добивање на блескава кожа е да ја пронајдете вистинската нега на вас. За среќа, нашите производи од Витамин Ц и Oils of Life линиите се тука да помогнат. На уморната кожа често и треба само малку повеќе хранас и хидратација, а доколку изгледате уморно од … замор, тогаш време е да ги запознаете вашите нови пријатели. Од нашиот хидратантен крем за блескава кожа со Витамин Ц до кремите за интензивна ревитализација Oils of Life™, имаме цела колекција на производи кои помагаат да се трансформира безживотната кожа. Оставете го заморот зад себе и започнете одново со вашата нова и моќна рутина за нега на кожата. .

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.