The Body Shop Macedonia

Понекогаш топлото или влажно време може да направат да не се чувствуваме добро. Тоа е моментот кога нашите спрејови за лице стапуваат на сцена. Испрскајте веднаш за свеж хидриран изглед или подобрете го расположението со нашите разладувачки спрејови за лице. Нашиот Skin Defence Multi-Protection Face Mist SPF30 PA ++ има разладувачко дејство со невидлив финиш што остава свежо чувство и и дава сјај на вашата кожа. Доколку пак уморна кожа е вашиот проблем, пробајте го нашиот енергичен спреј за лице со витамин Ц, кој помага веднаш да се освежи кожата, оставајќи ја будна. Нашите спрејови за лице се вашиот dream team кога ви е потребна хидратација во движење.

Showing all 2 products

    Shopping Cart

    Email me when in stock

    We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.