The Body Shop Macedonia

Станува збор за грижа за вашата кожа, нема да може да се прескокне. Вашето неверојатно уникатно лице поминува преку многу и заслужува сите бакнежи кои може да му ги дадете. Така што, независно дали барате нешто што ќе помогне да се избалансира комбинираната кожа како нашата Seaweed линија, да ја засилите и изгладите кожата – гледаме на вас Edelweiss, или да ја засили хидратацијата на кожата како нашата Vitamin E линија, ќе бидете сигурни дека ќе го најдете тоа тука.

*Кожата изгледа пламка од влага, со гладка површина. Кожата изгледа преобновена и освежена.

Showing all 8 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.