The Body Shop Macedonia

Порите се целосно здрави и природни. Ги имаме сите. Но, понекогаш, порите можат да изгледаат зголемени и блокирани. Што ги предизвикува блокираните или зголемените пори? Тие можат да се предизвикаат од масната кожа, нечистотиите и шминката останата на вашата кожа (уште една причина зошто никогаш не треба да спиете со шминка). Откријте ја нашата најдобра линија на производи за блокирани пори. Погледнете ја нашата популарна линија со пакување, со Tea Tree, со скрабови, маски и перење на лицето – совршени за оние со масна кожа и зголемени пори, ќе помогнат да ги исчистите вашите пори и да ја задржите вашата кожа под контрола.

Showing all 2 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.