The Body Shop Macedonia

Свежи. Чисти. Така ќе се чувствувате откако ќе пробате некој од нашите пилинзи за лице. Тоа е исклучително важен чекор во вашата рутина кој и помага на вашата кожа да изгледа среќна и здрава. Без разлика на вашиот тип на кожа, откријте ги најдобрите ексфолијатори за лице и најдобрите чистачи за вас. Кожа склона кон акни? Пробајте ја нашата Tea Tree Маска Чистач 3-во-1 Wash Scrub. Сакате кожата да изгледа посјајна? Drops of Youth™ Youth Liquid Peel е направен за вас. А за да помогнеме во борбата против мрсната кожа, предлагаме да го пробате нашиот пилинг со морски алги кој го контролира лачењето на себум.

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.