The Body Shop Macedonia

Ниту премногу мрсна, ниту премногу сува. Некаде измеѓу. Тоа е она за што зборуваме кога мислиме нормална кожа. Но, дури и да е добро избалансирана, на вашата кожа и е потребна нега за се задржи сјајот одвнатре и однадвор.
Нашата Витамин Е колекција, која е омилена кај купувачите уште од 1977 година, ќе направи вашата кожа да биде мека и мазна на допир. Ако пак, барате крема инспирирана од природата која ќе ви го подобри сјајот тогаш побарајте ја нашата колекција Витамин Ц.

Showing all 2 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.