The Body Shop Macedonia

Усни, со нив бакнуваме, зборуваме, се смееме – сите битни нешта – затоа треба и да се грижиме за нив. Измазнете ги вашите усни до совршенство со нашиот асортиман за нега, од балзами во боја до путери за усни. Негувајте се со длабоко хидратантните Lip Care Sticks кои ќе ги направат вашите усни меки, хидрирани и сочни дури и кога сте во движење. Одберете го вашиот фаворит сега!

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.