The Body Shop Macedonia

Ајде да зборуваме за нега на кожата околу очите! На вашата тенка и чувствителна кожа околу очите и треба многу љубов кога станува збор за вашата рутина за нега на кожата. Нашите производи за нега околу очи – мислиме на кремите за очи, отстранувачите на шминка, серумите и геловите за очи – се формулирани за да ви го пружат најнеопходното. Пробајте го одстранувачот на шминка за очи од камилица за најнежно чистење. Ако барате третман за намалување на појавата на фини линии, пробајте го нашиот крем за околу очи со витамин Е. Последно, но не и најмалку важно, нашиот Drops of Light ™ Pure Healthy Brightening Eye Cream ќе ви помогне да изгледате посвежо и со бистри очи.

Showing all 2 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.