The Body Shop Macedonia

Знаеме дека мрсната кожа и акните се речиси нераздвојни, така што имаме низа производи за нега на кожа кои ќе ви помогнат во борбата против акните кога ќе одлучат да се појават. Сметајте нè за ваши заштитници од мрсна кожа. Нашата палета со чајно дрво помага да се решат проблемите предизвикани од мрсната кожа. Пробајте го нашето Tea Tree масло за да помогне во намалувањето на појавата на акни. Нашиот чистач за миење на лицето е формулиран да помогне да се отстранат сите нечистотии. Свеж како маргаритка. Ви треба навлажнувачки крем за мрсна кожа? Нашиот хидратантен крем Tea Tree In-Control Hydrator е вистинскиот за вас. За повеќе совети, прочитајте го нашиот водич за кожа со акни.

Showing all 3 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.