The Body Shop Macedonia

Верувале или не, комбинираната кожа може да биде најтешка за нега. Затоа ја поставивме нашата мисија да ве вратиме во рамнотежа со нашите хидратантни креми за комбинирана кожа. Поздравете ги вашите спасители за нега на кожата, од нашата Seaweed маска за балансирање со морски алги до тонер за балансирање со масло од алги. Нашите производи за комбинирана кожа се формулирани за нежно да ги исчистат нечистотиите и да ја освежат вашата кожа. Не сте сигурни дали ова е конкретно за вас? Прочитајте го нашиот водич за комбинирана кожа за да дознаете што е тоа, како да ја идентификувате и како да се грижите за неа.

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.