The Body Shop Macedonia

Еве како е вистината: хиперпигментацијата е по честа од што мислите. Независно од типот, тонот или бојата на вашата кожа, секој може да развие неравен тон на кожата. Тоа е причината зошто сме ги обединиле сите нешта што ви требаат за рутината на нега на кожата која ќе направи чудо за освежување на вашата кожа: кремаст чистител, успокојувачки тонер, успокојувачка хидратантна крема, дневни и ноќни креми и дури и масло за ревитализација на лицето. За да дознаете повеќе за хиперпигментацијата и да добиете некои совети за управување со појавата на темнините, пегите и нежеланите ознаки, погледнете го нашиот водич за хиперпигментација. Ќе имате здрава и среќна кожа.

Не се најдени производи!
Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.