The Body Shop Macedonia

Сите знаеме колку е важно да бидеме хидрирани, но што е со вашата кожа? Нашата селекција на хидратантни креми за лице е формулирана за да и овозможи на кожата се она што и е потребно за да изгледа и да се чувствува најдобро. Нашите ноќни и дневни креми се збогатени со низа состојки инспирирани од природата. Обидете се со Roots of Strength™ за да помогнете во намалувањето на појавата на фини линии или пак нашиот смирувачки дневен крем со алое Aloe Soothing за чувствителна кожа. Ако хидратацијата е она што го сакате, изберете од нашата линија збогатена со Витамин Е.

А за комбинирана кожа? Ја препорачуваме Seaweed линијата со алги за да ви помогне да го постигнете вистинскиот баланс. Сакате да научите како да го одржувате вашиот тип на кожа? Прочитајте го нашиот водич за најдобрите хидратантни креми за лице.

Showing all 11 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.