The Body Shop Macedonia

Без разлика на времето, заштитен фактор треба да се користи секој ден. Дури и кога е облачно или пак не поминувате многу време надвор. И многу е лесно да се комбинира рутината за лице со заштитен фактор. Откријте ги нашите хидратантни креми со СПФ кои не само што ќе го хидрираат лицето, туку и ќе ја заштитат кожата од изложување на штетните УВА и УВБ зраци. Некои од кремите можете да ги најдете кај нас: Aloe Soothing Moisture Lotion SPF15 PA++, Vitamin E Moisture Protect Emulsion SPF 30 PA+++, Instaglow CC Cream SPF20 PA+++ и Skin Defense Multi-Protection Face Mist SPF30 PA++. Време е да го пронајдете вашиот нов најдобар пријател со заштитен фактор.

Прикажан е еден резултат

    Shopping Cart

    Email me when in stock

    We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.