The Body Shop Macedonia

Поздравете ја генијалната поддршка во мало пакување. Мали капки задоволство, нашите серуми за лице, масла и есенции имаат многу придобивки за нега на кожата, без оглед на типот на кожа. Нанесете ги помеѓу тонирањето и хидратантниот крем и тие ќе ви помогнат да ја одржите кожата во одлична форма. Додадете го нашиот серум Vitamin E Overnight Serum-in-Oil во вашата рутина пред спиење за да ја оставите кожата да се чувствува освежена и хидрирана или пак посегнете по нашиот вегански Drops of Youth™ концентрат, за да ги подобрите текстурата и сјајот на вашата кожа. Возвишени серуми за кожа – да, ве молам!!

Showing all 5 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.