The Body Shop Macedonia

Ова е за сите чувствителни души. А под тоа мислиме на вашата сува, чувствителна кожа. Ако имате чувствителна кожа, тогаш знаете како е: сува, склона кон чешање, не е баш забавна. Но, добрата вест е дека сте на вистинското место. Спојлер: ќе го запознаете вашиот нов најдобар пријател. Нашата линија за нега на кожа од Алое има совршен хидратантен крем за чувствителна кожа, Последен бисер на мудроста, хидратантниот крем со витамин Е во нашата палета на витамин Е е најдобриот крем за лице за чувствителна кожа. Гледате? Не е толку лошо. Научете како да ја сакате вашата кожа со нашиот водич за чувствителна кожа.

Прикажан е еден резултат

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.