The Body Shop Macedonia

Значи, еве што е поентата: средствата за чистење и тонерите се важни, навистина многу важни. Дури и да не користите шминка секој ден, вашата кожа е постојано изложена на нечистотија. Нашиот асортиман на најдобрите средства за чистење и тонери за кожа е формулиран имајќи го ова на ум. Прв чекор е чистењето. Исчистете ја и освежете ја вашата кожа со вклучување на едно од нашите нежни, кремасти средства за миење лице, лесни чистачи со пена и отстранувачи на шминка за очи во вашата утринска и ноќна рутина за нега на кожата. Обидете се со Tea Tree Skin Clearing Foaming за целосно чистење. Потоа, нанесете еден од нашите тонери за лице на вашата кожа за да биде подготвена за хидратантен крем. Чистете. Тонирајте. Хидрирајте. Потоа повторете. Секој ден.

Showing all 8 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.