The Body Shop Macedonia

Станавте веган (честитки!), А сега секако барате вегански производи за коса. Не барајте понатаму. Ослободете ја вашата коса со нашата веганска колекција. Вегански шампони, регенератори, маски за коса, серуми, во основа, имаме се за да ги задоволиме вашите вегански потреби за нега на коса. Нашата маска за коса Banana Truly Nourishing Hair Mask? Да, таа е веганска и со формула која ја негува косата и и дава здрав сјај. Што се однесува до нашето кокосово масло Coconut Oil Brilliantly Nourishing Pre-Shampoo, и тоа исто така има брилијантна веганска формула. Врвен совет: Ви препорачуваме да го користите како маска преку ноќ, само измијте го наутро.

Showing all 9 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.