The Body Shop Macedonia

Ајде да зборуваме за сува коса – права или кадрава, густа или тенка, може да влијае на секој тип коса. Ви ја претставуваме нашата палета на шампони, регенератори и производи за нега на коса формулирани за сува коса и скалп. Размислете за шампони за сува коса, навлажнувачки балсами и хранливи маски. Додадете ја нашата Маска Banana Truly Nourishing во вашата рутина за да ви помогне да ја негувате косата од корен до врв. Побарајте го нашето Масло со Кокос Coconut Oil Brilliantly Nourishing Pre-Shampoo Oil за дополнителна доза нега. Сув скалп? Пробајте го нашиот шампон и регенератор против првут од Ѓумбир. И, конечно, нашиот Серум за Скалп со Ѓумбир е вашиот златен билет за сјајни прамени.

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.