The Body Shop Macedonia

Иако сите сакаме секој ден да биде добар ден за коса, не можеме да бидеме благословени 24/7. За среќа, нашите производи за стилизирање на косата се формулирани да помогнат. Проверете ја нашата листа на производи за стилизирање за сè, од шампони инспирирани од природата до хранливи регенератори. Заплеткана и непослушна коса? Користете маска за коса еднаш неделно за да помогнете со траен сјај, нашата Маска за коса Banana Truly Nourishing Hair ќе ви помогне во тоа. А за оние денови кога вашата коса е навистина жедна? Пробајте го нашиот Серум Grapeseed Glossing и Coconut Oil Hair Shine – и двете формулирани да помогнат во негување на вашата коса за за посреќен, свилен изглед. Повлечете ја косата наназад за здрав изглед.

Прикажан е еден резултат

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.