The Body Shop Macedonia

Веруваме дека пронаоѓањето на вистинскиот шампон, оној за редовна употреба, е доста тешко. Како и со кожата, секој има различен тип на коса. Вашата рутина за нега на коса треба да одговара на вашиот тип на коса. Подеднакво добро, нашата линија на шампони за коса исполнува голем број ваши барања. Косата изгледа малку уморна? Пробајте го нашиот шампон Strawberry Clearly Glossing Shampoo. Барате шампон за сува коса? Додајте го нашиот Banana Truly Nourishing во вашата рутина за миење коса. Последно, но не и најмалку важно, нашата формула која делува смирувачки на вашиот скалп е во шампонот Ginger Anti-Dandruff Shampoo.

Showing all 5 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.