The Body Shop Macedonia

Денот за миење на косата понекогаш може да изгледа како нешто на нашата листа на задачи што га одложуваме. Што ако ви понудиме нежно хранливо искуство со одличен мирис за подобрување на сјајната коса? Ви ја претставуваме нашата линија на луксузни регенератори за коса за секој тип коса. Третирајте ја вашата коса со некоја богата храна со нашиот иконски балсам за Банана (еден од нашите најдобри регенератори, кој не ја заплеткува косата). Ако ви треба регенератор за длабоко обновување, пробајте го нашиот Регенератор Shea Butter Richly Replenishing- збогатен со Шеа Путер од Асоцијацијата за Фер Трговија од Гана, оваа формула дава здрава и длабоко обновена коса. Поздравете ја сјајната коса!

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.