The Body Shop Macedonia

На сите ни се случува некогаш косата да ни е електризирана, без разлика на типот на косата. Иако малото разлетување може да биде плус, давајќи и на вашата коса волумен, текстура и стил, има некои моменти кога сакате да ја држите под контрола. Од фина до виткана коса, нашата колекција производи е тука за да ви помогне да ја скротите вашата коса. Збогатен со органско пире од банана од Еквадор, нашиот шампон и регенератор Banana Truly Nourishing, проследен со нашата маска за коса Truly Nourishing, ќе помогне да се негува косата со хранливоста на бананата и да се скроти наелектризираната тврдоглавост. Ако сте љубител на производи од кокосово масло, пробајте го кокосовото масло Brilliantly Nourishing Pre-Shampoo Hair Oil. Збогум, за досадниот електрицитет!

Прикажан е еден резултат

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.