The Body Shop Macedonia

Постојат голем број на причини зошто нашата коса може да изгледа сува, уморна и оштетена. Ајде да признаеме, сите и го правиме тоа на нашата коса: користиме пегла без топлинска заштита, премногу ја миеме или избегнуваме потстрижување. Ви ја претставуваме нашата палета на шампони за коса, регенератори и производи за нега на коса формулирани специјално за оштетена коса. Имаме шампони и регенератори кои помагаат во обновување на косата и спречување на расцветани врвови. Хранлива маска за коса двапати неделно исто така помага да се спречи и оштетувањето на косата. Пробајте ги нашите шампон и маска за коса со регенерирачки Шеа путер. Или пак пробајте го нашето масло од кокос Brilliantly Nourishing Pre-Shampoo Oil за дополнителна доза нега.

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.