The Body Shop Macedonia

Ајде да зборуваме за мрсна коса. Тоа е природен феномен и често наследен од нашите најблиски и најсакани, но не треба да се меша со мрсната коса која често е предизвикана од надворешни фактори – испотени при вежбање или акумулација на многу производи за стилизирање. Нашиот шампон Fuji Green Tea™ Refreshingly Purifying – формулиран за нормална до мрсна коса – помага во вашата рутина за чиста и миризлива коса. И потоа продолжете со регенераторот Fuji Green™ Refreshingly Hydrating за поздрав скалп. За коса која се чувствува чиста.

Showing all 3 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.