The Body Shop Macedonia

Дали вашата коса почнува да изгледа безживотна? Како што дехидрацијата влијае на вашата кожа, исто така влијае и на вашата коса. Да, накратко, ако не сте конзумирале доволно зеленчук и вода, тоа ќе се одрази и на косата. Ако вашата коса изгледа безживотно или пак одлучила да земе слободен ден, дојдовте на вистинското место. Нашата колекција на производи за коса е тука да ви помогне и да и го даде на вашата коса сјај што го заслужува. Нашиот шампон бр.1 за уморна коса е шампонот Strawberry Clearly Glossing, а зошто да не го продолжите третманот на уморна коса со Регенераторот Strawberry Clearly Glossing Balm. Супер!

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.