The Body Shop Macedonia

Направете прекрасно сензорно патување до Мароко со нашата колекција за капење и тело со Масло од Wild Argan. Збогатени со масло од арган од Северна Африка, нашите третмани со арганово масло ја трансформираат вашата бања во традиционален амам. Се топи при контакт со нашиот неверојатен гел за туширање и нашиот хранлив путер за тело. И бидејќи грижата за себе е од суштинско значење, Вие заслужувате да одите во авантура со нашата линија масла од Wild Аrgan. До тој степен што можете дури и да го понесете топлиот, егзотичен мирис со себе, со нашиот крем за раце со масло од Wild Argan. Препуштете ѝ се на нашата линија на масла од Wild Argan, чии прекрасни третмани ве обвиткуваат во нежен превез на хидратација.

Showing all 3 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.