The Body Shop Macedonia

White Musk®

Создадете нови спомени и моменти со нашата позната колекција на мириси White Musk®. Познат откако беше лансиран во 1981 година, стана мирис препознатлив на една генерација. Сè што сакате останува исто, но сега има нов изглед, одржливо пакување, дополнителни мириси за надградба и најдобриот дел – сега е веган. White Musk® е свежа мешавина од чисти алдехиди, апсолутен јасмин, крин од долината и сензуален мошус – тоа е чист и цветен мирис кој ќе ја разбуди вашата сензуалност и самодоверба. Он е долготраен е, со лесен допир. Или, ако сакате да си играте со нотите, нашите парфеми за градење White Musk® Elements се создадени за да се обложат над оригиналниот мирис White Musk®, па сега можете да го креирате вашиот омилен мирис и да го носите на сосема нов начин.

Showing all 8 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.