The Body Shop Macedonia

White Musk® за Мажи

Еден за сите извонредни, привлечни момци кои исто така сакаат да мирисаат на Божји дар – запознајте ја нашата легендарна линија White Musk® за мажи. Без разлика дали станува збор за туширање за да се разбудиме во рефренот во зори или за да се опуштиме од уморот на денот – имаме одлично тело и сите награди во близина. Тие вклучуваат купки за тело, дезодоранси и White Musk® For Men Тоалетна вода, сето тоа исполнето со деликатна мешавина од мошус без суровост, лаванда, здравец и сандалово дрво. Земјен, свеж и лесен – како да треба да станете уште пошармантен, нели!

Прикажан е еден резултат

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.