The Body Shop Macedonia

Wellness

Помогнете да донесете рамнотежа во вашиот ум и тело со нашата нова Wellness колекција, дизајнирана да ви помогне да се наполните, да се опуштите и да ја обновите енергијата и да се подготвите за сѐ што ќе ви фрли животот. Sleep, Boost и Breathe се нашите три нови рутини, збогатени со 100% природни есенцијални масла и составени од најмалку 90% состојки од природно потекло. Тие се дури и сертифицирани вегани и доаѓаат во стаклени и алуминиумски тегли и шишиња што може да се рециклираат.

Showing all 14 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.