The Body Shop Macedonia

Vitamin E

Со популарност која трае откако нашиот хидратантен крем со витамин Е првпат беше претставен во 1970-тите, до денес нашата колекција е посветена да му помогне на секој тип на кожа да доживее хидратација која трае. Откријте го витаминот Е за кожа и пружете си рака на себе со помош на нашите омилени, како што се нашиот освежителен крем читач за лице Cream Cleanser и Hydrating Toner – зачувајте го вашиот тен со нашиот витамин Е. И вашето тело може да ја почувствува љубовта и со друга икона на The Body Shop, нашиот Хранлив Путер за Тело со витамин Е. Долготраен омилен со децении, со трајните придобивки од витаминот Е – ова е правата колекција.

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.