The Body Shop Macedonia

Слушнавме како велите: „Уморна сум од моето безживотно лице“? Тука на помош доаѓа нашата колекција за нега на кожа со витамин Ц. Како бојата што ја има витаминот Ц – портокалова – така и дава одличен сјај на уморната, безживотна кожа. Ц витаминот за Лице е преполн со “camu camu“ бобинки, богат извор на витамин Ц за кожата од Мајка Природа. Насмевнете се кога ќе го откриете сјајот на течниот пилинг со витамин Ц Glow Revealing Liquid Peel, , каде што нечистотиите буквално се отстрануваат од вашето лице. И, ох, оваа линија сака да ја врати таа сјајна насмевка на твоето лице со хидратација на кожата и враќање на твојот сјај.

Showing all 7 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.