The Body Shop Macedonia

Vitamin C - E Re!

Блескајте со нашата нега на кожа со витамин Ц, сега направена со најмалку 90% природни состојки. Некои од нашите најпродавани формули се збогатени со екстракт од бери Camu Camu, еден од најбогатите природни извори на витамин Ц. Нашиот нов серум со витамин Ц, серум за откривање сјај содржи 10% витамин Ц – нашата најголема концентрација понекогаш е висока. Збогатен со бакучиол, помага да се намали нерамномерната пигментација, обезбедувајќи 24-часовна хидратација.

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.