The Body Shop Macedonia

Shea Butter

Движете се во ритамот на животот со нашата сензационална колекција Шеа Путер. Ако на вашите екстремитети, торзо или коса им е потребна дополнителна љубов, не гледајте подалеку од нашата колекција на Шеа од Асоцијацијата за Фер Трговија. Откријте што прави шеа путерот за кожата со нашиот легендарен Shea Nourishing Body Butter 200ml – туба исполнета со путер направена од 36 шеа ораси, која ќе ви даде 72 часа турбо хидратација. Поблага верзија е нашиот лосион Shea Nourishing Body Lotion – лесен, но слатко кремаст. Изгорена коса? Одличен стил во дискотеката од 70-тите, но ако сакате да ја смирите вашата коса, пробајте го нашиот шампон Shea Butter Intense Repair Shampoo. Сите наши производи од шеа путер се тука за да ве воведат во хидратација.

Showing all 12 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.