The Body Shop Macedonia

Alga

Нема потреба да бидете сирена за да ја засакате нашата линија за нега на кожата со морски водорасли, но ако имате комбинирана кожа, може да се лесно убедите. Што е тогаш? Кога различни зони на вашиот лице мислат различно, вашата чело, нос и брада може да бидат масни, но вашите образи може да бидат доволно суви. Комплицирано. Тука доаѓаат на помош нашите паметни продукти за нега на кожата со морски водорасли, сите обогатени со морски водорасли полни со минерали од Roaring Water Bay во Ирска. Нашиот гел за чистење и тонер помагаат во отстранувањето на нечистотиите, оставајќи ја кожата мека и свежа, а нашиот крем гел помага со хидратација без затворање на порите. Ахој! Овие морски убавини помагаат да се контролира сјајот дури и во текот на денот.

Showing all 3 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.