The Body Shop Macedonia

Satsuma

Топката со чиста портокалова енергија енергична како сонцето, има ли нешто подобро од Satsuma што ќе ви помогне да го поттикнете чекорот и да отскокнете во вашата прошетка? Толку многу ги сакаме тие пукачки ноти од цитрус што го ставаме ова сочно овошје во нашите производи за нега на тело Satsuma. Донесувајќи дополнителен омф на вашата пена, го наполнивме нашиот гел и сапун со масло од семе од сатсума. Исцедете ја сета радост од вашиот утрински или вечерни навлажнувачки крем, помагајќи и на вашата кожа да се чувствува мека и освежена, со нашиот Енергичен Путер за Тело – набавете го Вашиот сега.

Прикажан е еден резултат

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.