The Body Shop Macedonia

Roots of Strength

Дизајниран само за зрела кожа (знаете, како убаво вино), сите вие кои сте страсни за животната средина и природата ќе ви се допаднат овој концепт за нега на кожа кој се потпира на традициите за убавина за да ги создаде Roots of the range Strength, со производи како што се Дневен крем за Зајакнување и Лосион Essence. Нутритивните мрежи од вода и минерали кои им се потребни на растенијата, корените ја имаат магијата со која ја збогативме нашата кожа со Roots of Strength™. И ние не оставивме ниту еден камен без да го поместиме во набавката на екстракти од коренот што се користат за производство на вегански навлажнувачи – ѓумбир, женшен и рускус, секој од целиот свет. Свртете се на Roots of Strength™ за да и помогнете на вашата кожа да се чувствува поеластична и поодморена.

Showing all 2 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.