The Body Shop Macedonia

Himalayan Charcoal

Ако не сте слушнале за славата на јаглен, нашиот лист за копирање Coal Benefits ќе ве доведе до брзина. Сè на сè, тоа е еден од најголемите дарови на мајката природа за нега на кожата. Јагленот го набавуваме од одржливиот бамбус одгледуван во подножјето на Хималаите, што ќе го најдете во нашата линија Himalayan Charcoal. Нашата маска за сјај за прочистување на хималајскиот јаглен е внесена со лисја од зелен чај и органско масло од чајно дрво на заедницата за фер трговија, моќно средство за чистење. Друг омилен, Хималајскиот јаглен за прочистување на глината е мора да се има во бањата за да помогне во борбата против загадувањето и нечистотиите.

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.